Grill elektrike sonifer

Detajet e produktit


Grill Elektrike Sonifer Modeli: SF-6052, Me nje dizanj praktik, ideale per pergatitjen e sanduiceve apo pjekjen e mishit, peshkut dhe perimeve; Pllaka me sipërfaqe jo-ngjitëse, Ndertuar nga material rezistent inoks, nivel kontrollli temperature, Hapje 180 grade, Me 2 indikator drite, Fuqia: 2000 W. Gjatesia e kordonit: 2.7 m, Permasat: 29 x 25 x 12 cm.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.