Hekur hekurosje dsp

Detajet e produktit


Hekur hekurosje DSP Modeli: KD1064, Cilesi e larte, Dizenjuar per hekurosje ne te thate dhe me avull per te larguar edhe rrudhat me te veshtira nga rrobat, Pllake qeramike e cila nuk ngjit dhe rreshqet lehtesisht ne cdo material, Temperature e rregullueshme, Fuqia : 2200 W. Per hekurosje efikase dhe te shpejte te rrobave tuaja!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.