Hekur hekurosje dsp

Detajet e produktit


Hekur hekurosje DSP Modeli: KD1075, Cilesi e larte, Dizenjuar per hekurosje vertikale me avull duke larguar keshtu edhe rrudhat me te veshtira nga rrobat, Kapaciteti i rezervuarit te ujit: 0.8 litra, Praktik dhe madhesia e tij kompakte e ben kaq te pershtatshem per ta marre kudo me vete ne udhetimet tuaja, Fuqia : 1500 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.