Beres buke dsp

Detajet e produktit


Beres Buke DSP Modeli: KC3011, Nje pajisje ideale per pergatitjen dhe pjekjen e bukes ne menyre te thjeshte dhe pa mundim, ndertuar nga material inoks nderthurur me plastiken, ofron 19 program te ndryshme zgjedhje, Me ekran LCD dhe kontoll me prekje, Mban buken ngrohte per rreth 60 minuta, Vendosje e intensitetit te ngjyres se kores ne 3 nivele, Kapaciteti i enes: 1.5 liter, Fuqia: 550 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.