Kasetofon per makine

Detajet e produktit


Kasetofon per makine Modeli: 4204, Me Mp3 dhe FM Radio. Suporton USB dhe karte TF, Ekran dixhital me madhesi: 4 inch, 1080P Video Format, Me funksion te ores dhe telekomande per kontroll.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  05/07/2019 04:42:18

  A jepet me kedte

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  24/07/2019 05:52:24

  A eshte me vidjo apo jo

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  19/09/2019 03:41:10

  Po per Ford Fokus i shkon.