Hekur hekurosje camry

Detajet e produktit


Hekur hekurosje CAMRY Modeli: CR 5029, Kodi: HE12163, Nje hekur teper praktik per hekurosje vertikale dhe horizontale, Me nje dizanj me ngjyra moderne, Me pllake qeramike e cila rreshqet lehte ne cdo lloj materiali, Pajisur me sistem avulli i cili shperndahet ne menyre efikase, Funksion vetepastrimi, anti rrjedhje dhe anti kalk, Temperature e kontrollueshme, Mund të mbahet në punë për një kohë të gjatë dhe nuk do të dëmtojë rrobat e hekurosura, Fuqia: 3000 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.