Shtrydhese frutash camry

Detajet e produktit


Shtrydhese Frutash CAMRY Modeli: CR 4115, Kodi: SHT12155, me nje performance te shkelqyer, Ju lejon te perftoni leng te shijshëm dhe natyral në një kohë te frutave dhe perimeve me vitamina te dobishme per organizmin, ndertuar nga material plastike nderthurur me celik inoks, Kapacitet i prodhimit te lengut deri ne 1 liter, Ka një ekran të përshtatshëm LCD, i cili tregon shpejtësinë e zgjedhur, Me buton per fikje, Eshtë e lehtë për t'u pastruar, kompakte dhe nuk merr shumë hapësirë ??në kuzhinë tuaj, Fuqia: 1500 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Vani Plaku

  11/07/2019 07:44:39

  Test