Thekse buke mesko

Detajet e produktit


Thekse buke MESKO Modeli: MS 3212, TO11889, Perfekte per ju qe pelqeni buken e thekur, Vjen me 2 xhepa per thekjen e 2 fetave uke ne te njeten kohe, Me 6 nivele te ndryshme thekje, Pajisur edhe me buton Stop per ndalim te menjehershem dhe tabaka per mbajtjen e thermijave te bukes, Fikje automatike, Fuqia: 600-700 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.