Beres Kaushi Akulloresh

Detajet e produktit


Beres kaushi per akullore Sonifer, Modeli: SF-6034, Nje pajisje kaq e vecante dhe praktike, Perfekte per ju adhuruesit e akulloreve, Nepermjet saj ju mund te pergatisni kaushet e akulloreve ne menyren me te thjeshte dhe per me teper ne komoditetin e shtepise suaj, Ndertuar nga materiale te sigurta dhe siperfaqe me veshje qe nuk ngjit, Me nivele kontolli te temperatures per ti dhene pjekjen sipas deshires, Vjen se bashku me konin per ti dhene forme kaushit, Fuqia: 700 W, gjatesia e kordonit elektrik: 0.8 m.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.