Mbajtese Telefoni Per biciklete

Detajet e produktit


Mbajtese telefoni, Ideale per shetitjet me biciklete, Madhësia e rregullueshme për të përshtatur çdo madhësi të timonit, Bere nga material Premium Plastike cilesore e cial do të mbroje ate nga thyerjet, Mund të montohet dhe hiqet lehtë pa nevojën për mjete shtesë, Pershtatet per telefonat me madhesi ekrani: 3.5 në 6.3 inç, Me rrotullim 360 grade, Për iPhone 6 / 6S, 6 / 6S plus 5S, 5C, 5, 4S, 4, iPod touch, Samsung Galaxy S2, S3, S4, S5, S6.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet