Boks Muzike

Detajet e produktit


Boks muzike Modeli: D-008 Me nje dizanj modern plastik dhe portativ, Ideal per te degjuar muziken tuaj te preferuar kudo qe deshironi, Mund ta lidhni lehtesisht me tabletin, smartphonin apo PC tuaj nepermjet nje fishe USB apo AUX, Ze i larte, Madhesia: 20 cm x 10 cm x 1 cm.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet