Anyast m4 plus wireless display

Detajet e produktit


Anyast M4 Plus Wireless Display eshte nje pajise e teknologjise se larte e cila ju lejon te lidhni smartphonin, Ipad, apo tabletin ne televizorin tuaj, monitor apo projektor, Te dyja pajisjet lidhen permes te njetes WIFI dhe mund te shfaqni gjithcka te smartphonit tuaj ne ekranin e televizorit, Mund te shikoni filmat tuaj te preferuar ne youtube me cilesi te rezolucionit: 1920 x 1080p apo te luani lojerat tuaja te preferuara, Perdoret mjaft thjeshte, Mjafton qe pajisja tek e cila do shfaqni imazhin te kete nje porte HDMI tek e cila do vendosni Anycast, Mbështet standardin Miracast për Android dhe Microsoft Windows dhe DLNA për aplikacionet multimediale, Gjithashtu ajo suporton edhe Apple AirPlay për iOS dhe Mac OS X, Gama e transmetimit deri ne 10 m,

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  14/07/2019 01:50:03

  Anyast M4 Plus Wireless Display sa kushton

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  22/08/2019 07:21:02

  Pershendetje

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  22/08/2019 07:21:59

  Kjo paisje e hap gogle per mesem tl ne tv