Fshese Dore BOMANN

Detajet e produktit


Fshese Dore BOMANN Modeli: CB 967, Kodi: FS0042, Dizenjuar per pastrimin e cdo lloj siperfaqe nga pluhurat dhe papastertite, Pajisur me filtër te përhershëm te pluhurit i cili lahet, Funksionon me 3 bateri te rikarikueshme te llojit : Ni-Mh, Indikator drite LED qe tregon per karikimin, Konsumi i energjisë : 5.5 V, 200 mA

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.