Fshese Korenti ETA Aquatic

Detajet e produktit


Fshese Korenti ETA Aquatic Kodi: FS11644, Me nje dizanj modern me teknologji me avull, Në mënyrë efikase dezinfekton sipërfaqe te ndryshme, heq papastërtitë, yndyrën, Temperatura e lartë shkatërron bakteret jo vetëm në sipërfaqe por edhe brenda materialeve poroze. Heq perfekt te gjitha bakteret dhe parandalon perhapjen e tyre. ne kete menyre ambienti juaj do jete i sigur edhe per femijet apo personat me probleme astmatike. Vjen me nje game te gjere aksesoresh per pastrimin e siperfaqeve te veshtira dhe zonave ku eshte i veshtire penetrimi, Ajo mund te kthehet lehtesisht edhe ne nje fshese dore praktike per te arritur siperfaqet e larta. Kapaciteti i depozites se ujit: rreth 275 ml dhe gjeneron deri ne 15 minuta avull, Sistemi automatik i pompimit të ujit nga rezervuari, Gjatësia e kordonit të energjisë përafërsisht 5 m, Fuqia: 1200 W

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.