BLENDER ETA ACTIVMIX PREMIUM

Detajet e produktit


Blender ETA ACTIVMIX Premium Kodi: MX12055, Me nje dizanjo modern teper praktik, Ideal veçanërisht për ata që jetojnë një jetë aktive, Ju lejon te pergatisni pije te ndryshme ne kohe shume te shpejte si: lengje frutash, fitnessi, koktejl, pije freskuese alkolike dhe jo-alkoolike, I pershtatshem gjithashtu edhe per thyerjen e akullit sidomos ne ditet e nxehta te veres, Me 1 nivel shpejtesie me rrotullime 19000 / min, Kontrolli i pulsit duke shtypur një buton, niveli i zhurmes: 85 dB , Vjen se bashku me 2 shishe me kapacitet 600 dhe 400 ml, te cilat mund ti merrni kudo me vete, Gjatesia e kordonit elektrik: 1.2 m, Fuqia: 350 W

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet