Thekese buke eta tonny

Detajet e produktit


THEKESE BUKE ETA TONNY Kodi: TO11983 , Per pergatitjen e mengjeseve tuaja te shijshme, Me 2 xhepa me kapacitet per thekjen njekohesisht te dy fetave buke ne menyre te njetrajtshme ne te dyja anet, Me 6 nivele te ndryshme te ngrohjes dhe tabaka per mbajtjen e therrimeve te bukes; Buton STOP për ndërprerjen e menjëhershme, Hapësira për mbledhjen e kordonit të rrymës, Fuqia 750 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.