TOSTER ETA ACADO

Detajet e produktit


TOSTER ETA ACADO Kodi: TO12064, Per pergatitjen e sanduiceve te shijeshem cdo mengjes, Me kapacitet per 4 sanduice te vegjel ne forme klasike trekendore, Pllaka me veshje qe nuk ngjisnin, Rregullim automatik i temperatures, Me indikator drite dhe doreza e izoluar për përdorim të sigurt, Fuqia 750W, Gjatësia e kordonit të energjisë 0.7 m, kursen hapësirën ??shumë të nevojshme në kuzhinë.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet