Mikrovale eta klasico

Detajet e produktit


Mikrovale ETA Klasico Kodi: MK11894, Me nje dizanj klasik ne ngjyre te bardhe e cila gjen zbatim ne cdo shtepi, Ideale per ngrojen e shpejte te cdo ushqimi tuaj, Kontroll mekanik i kohës së gatimit; Me 5 nivele te ndryshme te temperatures, Vëllimi i brendshëm 20 l, Dimensionet e brendshme të furrës 306 x 306 x 208 mm, Kohëmatësi i rregullueshëm deri në 35 min, Pajisur me sistemi te përhapjes uniforme të mikrovalëve dhe sistemi te sigurisë për mbylljen automatike të furrës kur hapet dera, Niveli i zhurmës 59 dB, Fuqia: 700 W

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.