Aromatizues per makine

Detajet e produktit


Aromatizues per Makine Remax, Mund ta fiksoni te ajeri dhe te rregulloni intnsitetin e perhapjes se aromes, shpërndan freskine deri në 120 ditë.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar    

  Perdorues

  30/06/2019 10:11:28

  Sa kushto aromatizusi per makin