Boks Muzike

Detajet e produktit


Boks muzike me wireless Portabel me nje dizanj elegant dhe kompakt Lidhet permes Bluetooth me telefonin, MP3, Pc apo tabletin tuaj Suporton radio FM dhe karte SD TF, Me distance veprimi deri ne 10 metra Funksionon me bateri e cila karikohet per 2 ore Mund te degjoni muziken tuaj te preferuar deri ne 2.5 ore Me butona per te kontrolluar volumin

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet