Mikrofon professional sony

Detajet e produktit


Mikrofon profesional SONY Modeli: DM-301, Per kendim apo prezantime Lloji i lidhjes: WIRED AUDIO JACK 6.3 mm FREKUENCA:80 Hz - 15000 Hz, Ndjeshmëria: -76.0 dB Gjatësia e kabllit: 3 metra ndersa e mikrofonit rreth 18 cm Pajisur edhe me butonin per fikjen dhe ndezjen e tij

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  14/11/2019 10:15:56

  Pershendetje ky mikrofoni lidhet me boks