Mprehes thikash elektrike

Detajet e produktit


Mprehese elektrike thikash Sokany Modeli: YF001 Nje pajisje kaq e nevojshme per kuzhinen tuaj I pershtatshem per mrehjen e te gjithe llojeve te thikave prej celiku apo inox duke i bere ato si te reja Mjafton thjesht te vini pajisjen ne prize, te ndizni butonin dhe te kaloni tehun e thikes ne vendin e posacem Pershtatet deri ne trashesi 3 mm Fuqia 50 W Energjia elektrike 220-240 V 50/60 Hz

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.