Tenxhere me avull eta

Detajet e produktit


Tenxhere me avull ETA ZJ11675 per gatime te shpejta dhe te shendetshme me nje dizanj modern Ushqimet nuk e humbin shijen e tyre natyrale apo vitaminat dhe eshte mjaft ekonomike Kapaciteti i tre enëve të gatimit transparent është 12.25 litra ndersa Ena e gatimit të orizit ka një vëllim prej 1.5 litra E izoluar termikisht Me indikator drite qe tregon per funksionim dhe tregues edhe per nivelin e ujit Me timer 75 minuta Fuqia 1000 W

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.