Ibrik sinbo

Detajet e produktit


Ibrik Sinbo Modeli: STM 5700 , IB10395 Shume praktik dhe funksional Ideal per ngrohjen e ujit dhe pergatitjen e cajit Me 2 pjese qe ndahen: e para qe sherben per pergatitjen e cajit me kapacitete: 0.7 liter dhe pjesa tjeter qe sherben edhe per ngrohjen e ujit me kapacitet 1.7 L, Material prej xhami dhe plastike Me sistem ngrohje te dyfishte, filter per cajin dhe baze te rrotullueshme 360 grade Tregues te nivelit te ujit Me buton on/off Fuqia: 1800 W

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.