Peshore aeg

Detajet e produktit


PESHORE AEG Modeli: PW 5644 FA, PS10266 me kapacitet 5-180 kg Material prej qelqi dhe inoks me ekran dixhital LCD shumefunksional dhe i lehte per tu lexuar Ideale per matjen e peshes se trupit duke perfshire matjen e përqindjes së yndyrës së trupit, përmbajtjen e ujit, masen e muskujve në% dhe masen e eshtrave në kg Me funksion sensor-touch deh fikje automatike Me indikator per bateri te ulet Permasat perafersisht: 30 x 30 cm Funksionon me bateri: 2x 1.5V (AAA)

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.