Tharese frutash dhe perimesh bomann

Detajet e produktit


Tharese Frutash Dhe Perimesh Bomann Modeli: DR 448, PB10455 Ideal per tharjen e frutave, perimeve, bimëve, mishit dhe shumë më tepër duke ruajtur mineralet thelbesore per mirqenien dhe shendetit Me 2 nivele te temperatures dhe funksion te qarkullimit te ajrit Me mbrojtje nga mbinxehja Fuqia: 300 W Furnizimi me energji: 230 V, 50 Hz

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.