Paisje per krepa bomann

Detajet e produktit


Paisje per krepa Bomann Modeli: CM 2221 CB, PG004 Ideale per pjekjen e brumit te krepave per nje kohe te shkurter Siperfaqe te gatimit me material jo ngjites Me kontoll te temperatures dhe diameter 29 cm Me kabell te rrotullueshem dhe indikator drite Fuqia: 900 W Ngjyra e zeze

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.