ZGARE SINBO ME KEMBE SBG-7102/A

Detajet e produktit


ZGARE SINBO Modeli SBG-7102/A Ideale per te pergatitur barbecue te shijshem ne cdo kohe Mund te gatuani mish apo perime te shendetshme dhe pa tym Me siperfaqe e cila nuk ngjit Me 5 nivele nxehtesie Teper i thjeshte per tu pastruar pasi mund te cmontohet lehtesisht Siperfaqja e gatimit: 46x27cm Fuqia 2000 W I pershtashem per cdo hapsire. E pajisur me kembe dhe bazament per vendosjen e pjatave. Lehtesisht e c/montueshme.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet