Paisje per krepa sinbo

Detajet e produktit


PAISJE PER KREPA SINBO Modeli SP-5208 Ideale per pjekjen e brumit te krepave shume shpejt dhe ne menyren me te thjeshte Me strukture prej materiali plastike dhe siperfaqe te gatimit me material jo ngjites Me 1 nivel nxehtesie dhe diameter 20 cm Fuqia: 700 W

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.