ibrik sinbo sk-7315

Detajet e produktit


IBRIK SINBO Modeli: SK-7315 per ngrohjen e ujit ne menyre te shpejte Me kapacitet 1.7 liter Me tregues per nivelin e ujit, I pajisur me funksion per mbrohje nga mbinxehja Me filter per kullimin e ujit në mënyrë që ai të jetë gjithmonë i pastër dhe i këndshëm ne shije, Fuqia 2000 W, Veshur me material plastike me buton per fikjen dhe ndezjen teper praktik dhe i thjeshte ne perdorim

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.