fshese dore sinbo

Detajet e produktit


FSHESE DORE SINBO Modeli SVC-3460 Ideale per te pastruar zonat e ngushta dhe të vështira për t'u arritur E dizenjuar kryesisht per pastrimin e makinave Lloji i filtrit: Hepa Perdoret ne te thate dhe ne lageshtire Me kapcitet te depozites se pluhurit: 500 ml Niveli i zhurmes 85dB Konsumi i energjise 12 V Fuqia 60 W Teper praktike ne perdorim

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  07/12/2018 11:40:13

  Kjo perdoret me korent