Kondicioner portativ per ftohje me akull

Detajet e produktit


Nje kondicioner portativ shume praktik dhe ideal qe sherben per ftohjen ne ambiente te shtepise, apartamenteve dhe zyrave. Nuk ka nevoje per instalime, pasi nuk ka tuba. Komandohet edhe me Telekomande. Nuk e than ajrin dhe ruan normat e lageshtise. Me opsion swing per shperndrjen e ajrit. Me 3 nivele shpejtesie Me timer (mundesi per fikje automatike) nga 0.5 deri 7.5 ore Konsumi i energjise per ftohje: 70 W I pajisur me 2 pllaka akulli (Azot i lengshem) per ftohje Voltazhi: 220V Frekuanca: 50 Hz Depozite uji: 4.5 litra Niveli i zhurmes: < 40 db Kapaciteti i evaporimit: 450 ml/ore Shpejtesia e ajrit: 8 m/s Per siperfaqe 20-30 m2 Permasat: 63 gjatesi x 24 gjeresi x 28 cm lartesi

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar    

  Perdorues

  13/06/2018 12:54:27

  Prsh. A sherben per ngrohje ne dimer apo eshte vetem per ftohje

 • Avatar    

  Perdorues

  30/06/2019 09:42:42

  Po per ngrohje është

 • Avatar    

  Perdorues

  19/08/2019 05:44:56

  A duhet mbushje me gas per ket