Zgare elektrike

Detajet e produktit


Zgare elektrike per ushqime te shpejta e te shendetshme E pershtatshme per shtepi apo kudo tjeter Me vend per ta kapur Me siperfaqe te kromuar qe nuk ngjit Shume e lehte per tu perdorur dhe pastruar Mjaft e sigurt Me termostat Fuqia 2000 W

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  21/04/2020 02:37:47

  Sa keq qe nuk jepni informacionin me te domosdoshem, si psh gjatesi dhe gjeresi e siperfaqes gatuese. Perse e mohoni kete te dhene?