Friteze me avull

Detajet e produktit

Fuqia 1800 W


Friteze me avull DSP Per skuqje te shendetshme,me avull jo me vaj Me teknologji ciklonike te qarkullimit te ajrit Realizon skuqje perfekte,jo vetem per patate por edhe per ushqime te tjera 4 nivele te ndryshme temperature Fuqia 1800 W Kapaciteti 5 L Pamje shume moderne dhe e bukur

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

  • Avatar    

    Perdorues

    29/01/2019 12:33:27

    cfare prodhimi eshte friteza me ajer?ka garanti?