Mp3 per makine

Detajet e produktit


Mp3 player per makine Degjo muzike nderkohe qe nget makinen USB dhe micro SD Shoqerohet me pult komandimi

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

  • Avatar    

    Perdorues

    17/01/2018 12:23:30

    E sidhni nje Mp3 per makine ne kucove