Kamera Pasqyre Per Makine

Detajet e produktit


Kamera pasqyre per makine. Me dy kamera te perfshira, per perpara dhe mbrapa. Kamer HD me kend te gjere shikimi.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet