Mbajtese Shapkash Murale

Detajet e produktit

Mbajtese shapkash murale, me nje dizanj te vecante i cili do kurseje hapsiren tuaj, ideale per ta vendosur ne murin e banjos apo kudo tjeter, Materiali prej plastike, i cili nuk permban lende toksike dhe i sigurt per shendetin, teper i thjeshte ne perdorim, mjafton thjesht te vendoni shapkat nga ana e thembres, i duhuri per cdo shtepi.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.