Koke Dushi Me Drita

Detajet e produktit

Koke dushi me drita, ideale per te bere dushin nje proces argetues, me 7 ngjyra te ndryshme te cilat ndryshohen vete çdo 2-5 sekonda dhe nuk varent nga temperatura e uji, Instalohet mjaft thjesht njesoj si kokat e zakonshme, Per te krijuar nje ambjent te bukur e romantik edhe ne dush!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.