Set me 3 qese vakumi

Detajet e produktit

3 Qese me vakum, Ideale per udhetimet tuaja qe te paketoni rrobat dhe zini shume pak hapesire apo deshironi te sistemoni dollapin tuaj,Mund te thithni ajrin me fshese korenti, Zvogelon hapesiren deri 75 %. Paketimi permban: 1 qese te madhe me permasa: 80 x 100 cm dhe 2 qese me te vogla me permasa: 55 x 90 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.