Prerese Ananasi

Detajet e produktit

Paisja e duhur per prerjen e ananasit ne menyre te lehte dhe pa mundim, heq levozhgen pa prishur formen dhe pret ne feta vetem në një lëvizje të shpejtë, levozhgen e ananasit mund ta perdorni me pas edhe per kompozime te ndryshme, material celik inoks i cilesise se larte, Dimensione: 19.1 x 9.7 x 9.4 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.