Peshqir Aurum 70x140 cm, gri

Detajet e produktit

Peshqir Aurum në përmasë 70x140 cm. Ngjyra gri me fije të argjenda në anësore. Materiali 100% pambuk, të plota të cilat përthithin ujin plotësisht, kanë thurje të dendur, qëndrojnë çdo herë e më të buta, ruajnë ngjyrën dhe trashësinë.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.