Rende Kuzhine

Detajet e produktit

Rende Kuzhine, Ideale per grirjen e nje shumëllojshmëri të gjerë të ushqimeve si perimeve, frutave, dajthit e shume te tjera, Me 4 ane te ndryshme per grirje ne trashesi dhe madhesi te ndryshme, dhëmbë çeliku te cilesise se larte jashtëzakonisht të mprehtë, paisur me doreze druri qe siguron stabilitet dhe lehtesi gjate perdorimit.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.