Organizues Rrobash

Detajet e produktit

Organizues kaq i vecante, Ideal per organizimin e rregullt te rrobave tuaja duke e bere me te lehte gjetjen dhe nxjerrjen e tyre, Perfekt edhe per sistemimin e dokumenteve te ndryshme ne zyra, Material plastike i cilesise se larte, Me 10 hapsira ndarese ne paketim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.