Pastrues Xhamash

Detajet e produktit

Pastrues xhamash, ideal per pastrimin e xhamave te dritares apo kudo tjeter lehte dhe pa mundim, mjafton thjesht te hidhni solucionin lares dhe me pas ta pastroni, nuk keni nevoje as per ta thare xhamin pasi e kryen vete edhe kete funksion, material plastike me gome, e duhura per perdorim nga te gjithe!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.