Kulluese Enesh

Detajet e produktit

Kulluese enesh kaq e domosdoshme ne kuzhine, Ideale per mbajtjen e eneve kur nuk keni hapsire te mjaftueshme dhe qe te thahen para se te futen ne sirtar, Material inoks qe nuk nxihet, Me 2 kate per mbajtjen e pjatave, tasave, gotave dhe pjese anesore per aksesore te ndryshem si luge, pirunj e thika etj, Me ene plastike poshte per mbajtjen e ujit, Praktike per cdo shtepi!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.