Mbajtese Erezash

Detajet e produktit

Set kaq i bukur me 7 mbajtese erezash per lloje te ndryshme sipas deshires, Me 3 te medha per caj, kafe, sheqer dhe 4 me te vogla per ereza sipas deshires, me nje dizanj teper dekorativ me kapak druri, Vijne te vendosura ne nje mbajtese inoks per me shume rregull dhe prakticitet, Ideale per perdorim vetjake ne cdo kuzhine.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.