Larese Gotash

Detajet e produktit

Larese gotash, Me nje dizanj modern me 2 furca: njera per pastrim nga brenda dhe tjetra nga jashte, Fijet e furcave ndertuar nga materiale me fortesi te moderuar për të siguruar heqjen e papastërtisë me te veshtira, fale bazes me sistem vakum ju mund ta ngjisni ate ne cdo siperfaqe, edhe ne lavaman, furcat mund te hiqen dhe lahen lehtesisht, Ideale per pastrimin e te gjitha llojeve te gotave ne kuzhinen tuaj!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.