Fener Me Qiri

Detajet e produktit

Feneri me qiri është perfekt për krijimin e një atmosfere komode dhe mikpritëse, E bërë nga plastika me drite LED te ndezur duke dhënë një efekt real të flakës se qiriut, me doreze per ta varur dhe dizanj te bukur yjesh, ideal për të dekoruar shtëpinë tuaj, Punon me bateri.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.