Peme Krishtlindjesh

Detajet e produktit

Peme Krishtlindjesh, kaq e bukur me fije te dendura, me zbukurime qershi, topa, dhurata dhe yllin ne maje, Qendron mbi nje vazo gold, Permasa rreth: 38 cm, Qe ta beni me festiv ambientin tuaj gjate festave te fundvitit!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.