Rubinet Elektrik

Detajet e produktit

Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit. Ktheni ne pak caste ujin e ftohte ne te ngrohte per cdo perdorim ne shtepine tuaj, Montohet lehtesisht, Zevendeson bolierin,kursen kohe, uje dhe energji, Me tub te levizshem ne 360 grade cka ju jep fleksibilitet ne larjen e eneve apo frutave dhe perimeve. I domosdoshme aty ku mungon uji i ngrohte.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.